jump to navigation

quotes of the month.. Januari 23, 2009

Posted by deetzy in saia tentang rasa.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
7 comments

“I am sad, because I am living.. I am not, because of life..”

“sekarang aku ibarat dalam peperangan..
kalah atau menang di akhirnya, aku ngga peduli..
tapi aku ngga mau jadi pengecut yang kalah tanpa coba melawan..”

“If you are satisfied saying, “I’m at the top of my skills”, you can’t move forward..”

“aku tidak akan menghapus kenangan..
karena hanya dalam kenangan, aku memilikimu..”

“memulai dengan sesuatu yang salah,
memberi kita banyak sekali kesempatan untuk belajar banyak..
tentang hal-hal baru dalam perjalanan mencari kebenaran..”

Iklan

mempertanyakan orientasi: cases of being abnormal in this “what-they-called-normal” world… Desember 30, 2008

Posted by deetzy in saia tentang apa, mengapa, dan bagaimana, saia tentang rasa, saia tentang saia.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
6 comments

There’s no normal or abnormal thing in love…

Love is too beautiful to be called “abnormal”…

And you know, when you are in love, you are in somewhat way being amazingly too happy to questioning whether it’s normal or not…

saia tergelitik dengan pertanyaan seorang teman di fesbuk ketika saia mengkomentari foto temen saia [cowok] yang menurut saia cakep… akhirnya saia putuskan untuk menuliskannya disini… hehehe…

Case number 1 (primary case):

deetz2

nah, anggap aja ya foto di atas foto temen gw… gyahaha… secara kan ngga boleh sembarang upload foto orang lain… inget HAKI (Hak-Hak Atas Kecakepan Individu), guys.. haha…

dan ini komen-komen di foto itu: (lebih…)

resolusi 2009 Desember 30, 2008

Posted by deetzy in saia tentang rasa.
Tags: , , , , , , , ,
add a comment

resolusi di 2009:

1. put-off my crybaby side…

2. be a strong n’ tough guy…

3. no others melancholic thingy on me…

4. be a winner not a whiner…

ummmm… is it possible, eh???

i wish…

this crush ain’t going away… Desember 14, 2008

Posted by deetzy in saia tentang saia.
Tags: , , , ,
add a comment

hmmmffff…

berasa jadi orang paling bego…

beberapa hari ini sms seseorang, padahal saia tau smsnya gag akan dibales…

tapi tetep aja, tiap hari kirim sms, sekedar sapaan selamat malam, atau nanya kabar…

walaupun tau kemungkinan dia bakalan bales smsnya itu kecil, saia tetep aja nengokin si hape every single second… siapa tau ada sms balesan dari dia… hufff… kaya orang gila gag da kerjaan…

aaaaarrrrrggghhh… saia capek gini terus…

mungkin ini karma…

huffff…

David Archuleta – Crush

I hung up the phone tonight
Something happened for the first time
Deep inside
it was a rush, what a rush
Cause the possibility
That you would ever feel the same way
About me
It’s just too much, just too much

Why do I keep running from the truth
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I just got to know

Do you ever think
When you’re all alone
All that we can be
Where this thing could go
Am I crazy or falling in love
Is it real or just another crush
Do you catch your breath
When I look at you
Are you holding back
Like the way I do
Cause I’m trying, trying to walk away
But I know this crush aint going away, going away

Has it ever crossed your mind
When were hangin, spending time girl,
Are we just friends
Is there more, is there more
See it’s a chance we’ve gotta take
Cause I believe that we can make this into
Something that will last, last forever, And Ever

Do you ever think
When you’re all alone
All that we can be
Where this thing can go
Am I crazy or falling in love
Is it real or just another crush
Do you catch your breath
When I look at you
Are you holding back
Like the way I do
Cause I’m trying, trying to walk away
But I know this crush aint going away, going away

Why do I keep running from the truth
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I just got to know

Do you ever think
When you’re all alone
All that we can be
Where this thing can go
Am I crazy or falling in love
Is it real or just another crush
Do you catch your breath
When I look at you
Are you holding back
Like the way I do
Cause I’m trying, trying to walk away
But I know this crush aint going away
This crush aint going away
Going away
Going away
Going away
Going away
Going away

buat kamu: ” saia benci kamu… kamu bukan polisi, tapi bisa-bisanya kamu masukin saia ke dalam penjara… di hati kamu…”

Kamu tau, kalo boleh minjem kata-katanya si archuleta,

THIS CRUSH AIN’T GOING AWAY…

curhat colongan… Desember 11, 2008

Posted by deetzy in saia tentang rasa.
Tags: , , , , ,
add a comment

“fiuh… Tuhan, kirimkan kepadaku sesosok malaikat itu… walaupun dia tak bersayap, tak cemerlang, tak rupawan… aku sudah capek menjomblo, Tuhan…”

gyahaha…

gak ada melankolis2an ah!!!

being single is happy…

[mengiburdiri.com]

-sarang tercinta, di siang hari yang dingiiiiin… hujan dari pagi nih…-